Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 38χρονης Κινέζας στα Βίλια

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021, 23:18
Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 38χρονης Κινέζας στα Βίλια

Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση της φρικτής δολοφονίας της 38χρονης Κινέζας, που είχε βρεθεί νεκρή μέσα σε μία βαλίτσα, σε ερημική τοποθεσία στα Βίλια.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, οι τέσσερις συγκάτοικοι της άτυχης γυναίκας ολοκλήρωσαν τις καταθέσεις τους στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Πρώτα κατέθεσε η γυναίκα που είχε δηλώσει την εξαφάνιση της 38χρονης, και ακολούθησαν δύο ακόμη άνδρες και μια νεαρή κοπέλα, επίσης από την Κίνα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως κατέθεσαν ότι η 38χρονη δεν τους είχε πει ότι είχε οικονομικές ή προσωπικές διαφορές με ομοεθνείς της. Αναφορικά με το γιατί εγκατέλειψαν το σπίτι έπειτα από την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας, υποστήριξαν πως βρήκαν άλλο διαμέρισμα με μικρότερο ενοίκιο, γι’ αυτό και μετακόμισαν.

Σε ερώτηση γιατί άργησαν να δηλώσουν την εξαφάνιση της 38χρονης, απάντησαν ότι πίστευαν ότι είχε πάει κάποιο ταξίδι και γι’ αυτό τον λόγο δεν ανησύχησαν.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, από τις καταθέσεις προκύπτει ότι η 38χρονη, μια ημέρα πριν χαθούν τα ίχνη της, είχε επισκεφθεί τον Σύλλογο Κινέζων στην πλατεία Κουμουνδούρου και δεν έδειχνε να έχει κάποιο πρόβλημα.

Επίσης, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το θύμα είχε κάρτα μέλους δύο καζίνων σε Αττική και Κορινθία και μάλιστα έπαιζε σε πριβέ αίθουσες όπου πήγαιναν άτομα με οικονομική επιφάνεια. Δύο ημέρες πριν την εξαφάνισή της είχε πάει στο καζίνο της Πάρνηθας, με δύο φίλους της που επίσης κατέθεσαν στην αστυνομία.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021, 23:19