Φωτορεπορτάζ: Χάρης Γκίκας

Τα τραγικά γεγονότα της Marfin τίμησε με την κατάθεση ενός στεφανιού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στις 9:30 πμ του Σαββάτου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, έφτασε στη Σταδίου εκεί όπου στεγαζόταν η τράπεζα Marfin, συνοδευόμενος από τον Νίκο Παππά, τον Γιάννη Ραγκούση και την Όλγα Γεροβασίλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τα βίντεο:

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Υπενθυμίζεται ότι πέρασαν 10 χρόνια και 4 μέρες από τα θλιβερά γεγονότα στην τράπεζα Marfin, εκεί όπου έχασαν τη ζωή τους, από εμπρησμό, τρεις εργαζόμενοι της τράπεζας. Ανάμεσά τους και ένα αγέννητο παιδί.

 

Ο κ. Τσίπρας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Τιμούμε και σήμερα τη μνήμη των συμπολιτών μας που έχασαν άδικα τη ζωή τους. Εκφράζουμε την καταδίκη μας μπροστά στη βία κατά της ανθρώπινης ζωής… Είμαι υποχρεωμένος να καταδικάσω και την υποκρισία του κ. Μητοστάκη που αποφάσισε 10 χρόνια μετά να ανοίξει το φάκελο, από τους ίδιους ανθρώπους που 10 χρόνια ήταν ανίκανοι να βρουν τους ενόχους. Είμαι υποχρεωμένος να καταδικάσω και την υποκρισία του κ. Μητοστάκη που λίγους μήνες πριν έδινε εντολή στα υπουργεία να ασκήσουν έφεση εναντίον της δικαστικής απόφασης που δικαίωνε τα θύματα» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης