Καταδίκασε την επίθεση που σημειώθηκε μεταξύ της 14ης και 15 Αυγούστου στο Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών στον Πειραιά ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.

Όπως είπε η Παλιά Κοκκινιά είναι μια συνοικία του Πειραιά με ιδιαίτερη ιστορία, συνυφασμένη πάντα με πολύπλευρους αγώνες για τη Δημοκρατία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Την περιοχή αυτή και μάλιστα το σχολικό συγκρότημα που φιλοξενεί το ανοιχτό σχολείο των μεταναστών επέλεξαν άτομα με φασιστική νοοτροπία προκειμένου να προβούν σε καταστροφές και βανδαλισμούς» είπε.
Χαρακτήρισε δε ότι η ενέργεια αυτή, εκτός του ότι είναι απόλυτα καταδικαστέα, προσβάλει την χώρα αλλά και τις δημοκρατικές αντιλήψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών του Πειραιά.

Τέλος ο κ. Μώραλης τονίζει ότι τα αρμόδια όργανα της πολιτείας θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συλληφθούν και να τιμωρηθούν εκείνοι «που αδυνατούν να κατανοήσουν, ότι δεν μπορούν ανενόχλητοι και ατιμώρητοι να προσβάλουν την Δημοκρατία καταστρέφοντας την δημόσια περιουσία που ανήκει στο σύνολο των πολιτών».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης