Πολλές φορές η ταχύτητα των πληροφοριών και των ειδήσεων δε μας αφήνει να συνειδητοποιήσουμε την ουσία και τη σοβαρότητά τους, όπως για παράδειγμα το άκουσμα της απώλειας μίας ανθρώπινης ζωής σε ένα τροχαίο δυστύχημα.

Σε μία δεύτερη ανάγνωση, όταν εστιάσουμε στο γεγονός, αντιλαμβανόμαστε το μέγεθός του. Έτσι έγινε και με την τραγική απώλεια της 45χρονης Κατερίνας Χάρη – Φαϊτά, στην πλατεία Σαρόκο της Κέρκυρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κατερίνα Χάρη ήταν δικηγόρος και μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, 13, 14 και 15 ετών. Ξεκινώντας για το γραφείο της, διέσχισε το δρόμο, περνώντας μπροστά από μία νταλίκα που ήταν σταματημένη στο φανάρι. Προφανώς, όταν ο φωτεινός σηματοδότης έδειξε πράσινο, ο οδηγός, λόγω του ύψους του οχήματος, δεν είδε την πεζή γυναίκα, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο κάτω από τις ρόδες του.

Η Κατερίνα Χάρη αφήνει πίσω της ένα τεράστιο κενό για την οικογένεια, τους φίλους και το σύζυγό της, που πρέπει να εξηγήσει στα τρία παιδιά τους ότι η μητέρα τους χάθηκε στη «ζούγκλα» των ελληνικών δρόμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αδελφή της εκλιπούσας, Έλενα Χάρη

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και την αδελφή της, Έλενα Χάρη, επικοινωνιολόγο, που πολλές φορές συμμετέχει με τις απόψεις της στη zougla.gr και την τηλεοπτική μας «Ζούγκλα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης