Ομόνοια: Μυστήριο με τον θάνατο 22χρονου φαντάρου

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014, 03:24
Ομόνοια: Μυστήριο με τον θάνατο 22χρονου φαντάρου
Μια τραγική υπόθεση θανάτου ενός 22χρονου φαντάρου από την Γαστούνη Ηλείας καλούνται να διαλευκάνουν οι αστυνομικές αρχές. Ο άτυχος νεαρός βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή της Ομόνοιας. Η αστυνομία ενημέρωσε τους γονείς του, ενώ παράλληλα ξεκίνησε έρευνες για τα αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με το ileialive.gr, οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και αποδίδουν τον θάνατο του 22χρονου σε παθολογικά αίτια. Αναμένονται τα αποτελέσματα περαιτέρω εξετάσεων για να διαφωτίσουν την οικογένεια και τις αρχές σχετικά με το θάνατο του άτυχου νεαρού.

Η είδηση του θανάτου βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία που γνώριζε τον 22χρονο Μάριο Μάνσι και την οικογένειά του. Οι γονείς του περίμεναν με ανυπομονησία να τους επισκεφθεί με άδεια από το στρατό. Μόνο που δεν περίμεναν ότι το παιδί τους θα επέστρεφε... νεκρό.

Ο 22χρονος Μάριος, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στη Γαστούνη, ενώ λίγο αργότερα μαζί με την οικογένειά του είχαν φύγει για τη γενέτειρα του πατέρα του, την Αίγυπτο. Γύρισε και πάλι στην Ελλάδα με την οικογένειά του για να υπηρετήσει στον στρατό και μάλιστα ως στέλεχος των Ειδικών Δυνάμεων.

Τελευταία ο Μάριος υπηρετούσε σε μονάδα στη Μυτιλήνη και απέμενε περίπου ένας μήνας για να απολυθεί και να επιστρέψει στην οικογένειά του. Τις προηγούμενες ημέρες ενημέρωσε τους γονείς του, πως θα έπαιρνε άδεια και θα ερχόταν στη Γαστούνη. Μάλιστα τους είπε πως θα έκανε μια ενδιάμεση στάση στην Αθήνα για μια ημέρα, πριν επιστρέψει. Το βράδυ της Πέμπτης, εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή της Ομόνοιας.

Η κηδεία του έγινε το  απόγευμα του Σαββάτου στον ιερό ναού Αγίου Νικολάου στη Γαστούνη.Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014, 03:32