Παγκόσμια πρωταθλήτρια στις οικονομικές διακοπές η... Κως

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014, 10:27
Παγκόσμια πρωταθλήτρια στις οικονομικές διακοπές η... Κως
Κάποιοι επιλέγουν τον τόπο των διακοπών τους με βάση την ησυχία και τη γαλήνη που θα τους παρέχει. Υπάρχουν, όμως, και άλλοι που θέλουν έντονη νυχτερινή ζωή, απανωτά πάρτι και επιθυμούν να τα συνδυάσουν με φτηνή διαμονή, έτσι να μείνουν περισσότερες ημέρες.

Οι Ευρωπαίοι πιτσιρικάδες σύμφωνα με το trivago επιλέγουν για φέτος την Κω στην πρώτη θέση. Και αυτό διότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις: είναι φτηνή (μόλις 36 ευρώ το κόστος διαμονής) και η νυχτερινή ζωή είναι ότι ακριβώς χρειάζονται για το παρθενικό ταξίδι τους μακριά από τους γονείς τους. Άλλωστε μιλάμε για παιδιά που σε αρκετές περιπτώσεις είναι ακόμα και κάτω των 20 ετών.

Στη δεύτερη θεση βρίσκεται η Βουδαπέστη με 37 ευρώ κόστος διαμονής και εν συνεχεία η Βουλγαρία (Sunny Beach) με 38 ευρώ

Η επιλογή της trivago έγινε με βάση τους προορισμούς με την οικονομικότερη διαμονή για ηλικίες κάτω από 20 ετών για την περίοδο από τις 11 έως τις 27 Ιουλίου, που συνδυάζουν φθηνές διακοπές με διασκέδαση για τους νέους που θέλουν να κάνουν το πρώτο τους ταξίδι ως ενήλικες. Στην Κω, η νυχτερινή ζωή είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες, ενώ στην περίπτωση της Βουδαπέστης, η ουγγρική πόλη, πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός τον χειμώνα, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μπαρ και συναυλίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014, 10:30