Στο αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος εμφανίστηκε την Παρασκευή, μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, ο Δημήτριος-Γεώργιος Μπαλτάκος, γιος του τέως γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκου.

Σημειώνεται ότι ο υιός Μπαλτάκος αναζητείτο για το βίαιο επεισόδιο στους διαδρόμους της Βουλής με βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μετά από τη δημοσιοποίηση του βίντεο με συνομιλίες του πατέρα του και του Χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άδεια εισόδου στη Βουλή είχε ο Δημήτρης Μπαλτάκος

Εν τω μεταξύ, όπως αποκάλυψε στην Ολομέλεια η προεδρεύουσα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, ο γιος του παραιτηθέντος γενικού γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου, Δημήτρης – Γεώργιος, είχε άδεια εισόδου στη Βουλή. Το θέμα έθεσαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο επερώτησης για τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.

Ενημερώνοντας την Βουλή και για την Διάσκεψη των Προέδρων η Μ. Κόλλια είπε ότι «ο πρόεδρος της Βουλής προφανώς το ερευνά μαζί με τους αρμοδίους» και συμπλήρωσε «όμως ο υιός Μπαλτάκου ήταν υιός, που σημαίνει ότι είχε άδεια εισόδου στη Βουλή όπως έχουν όλα τα παιδιά των συναδέλφων».

Περισσότερα σε λίγο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης