Πάτρα: Αίμα και ούρα στο πρόσωπο εργαζομένων στην καθαριότητα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Απριλίου 2015, 03:40
Πάτρα: Αίμα και ούρα στο πρόσωπο εργαζομένων στην καθαριότητα
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 7:10 το πρωί του Σαββάτου στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας της Πάτρας, όταν συνεργείο του Δήμου, κατά τη διαδικασία αποκομιδής απορριμμάτων δέχθηκε ποσότητες από αίματα και ούρα στο πρόσωπο.

Αμέσως, οι εργαζόμενοι ακινητοποίησαν το απορριμματοφόρο και κάλεσαν επί τόπου τους υπευθύνους της διοίκησης, ενώ παράλληλα εκλήθη η αστυνομία για να καταγράψει το περιστατικό και να υποβληθούν μηνύσεις.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για μολυσματικά απόβλητα τα οποία ενώ έπρεπε να οδηγούνται σε ειδικούς κλιβάνους για να καταστραφούν, οδηγούνται στους κάδους των αστικών λυμάτων, με αποτέλεσμα να αποτελούν απειλή όχι μόνο για τη υγεία των εργαζομένων αλλά και για το σύνολο των κατοίκων της Πάτρας.

Στον προαύλιο χώρο του «Άγιος Ανδρέας» προκλήθηκε ένταση, με τους εργαζόμενους στο συνεργείο καθαριότητας να απαιτούν την εμφάνιση του διοικητή και των υπευθύνων διαχείρισης των απορριμμάτων.

Το απορριμματοφόρο ακινητοποιήθηκε για μια και πλέον ώρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας, ενώ επί τόπου έσπευσαν μέλη της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων στην καθαριότητα.

Πηγή: patrastimes.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Απριλίου 2015, 03:42