Πάτρα: Νέα συγκέντρωση για τη δολοφονία του 30χρονου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 22 Μαΐου 2012, 10:26
Πάτρα: Νέα συγκέντρωση για τη δολοφονία του 30χρονου
Ανάστατοι είναι κάτοικοι της περιοχής των Ιτεών Αχαΐας μετά τη δολοφονία του 30χρονου Θανάση Λαζανά. Χθες πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στα κτίρια της Πειραϊκής Πατραϊκής. Κάποιοι μάλιστα επιχείρησαν να μπουν στο χώρο, αλλά απετράπησαν από αστυνομικές δυνάμεις.

Σήμερα στις 17:00 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση και οι κάτοικοι καλούν τους αρμόδιους του ΟΛΠΑ, τον Δήμαρχο και τον Περιφερειάρχη να δώσουν το παρών. Όπως είπε στο thebest.gr o πρώην Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ιτεών κ. Δημητριάδης, προγραμματίζουν να αποκλείσουν το δρόμο στο ύψος του νέου λιμανιού. «Η περιοχή μας είναι ζούγκλα, έχει υποβαθμιστεί πλήρως και η πολιτεία είναι απούσα», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Χθες η πλειοψηφία των κατοίκων αντέδρασε στην προσπάθεια υποψηφίων της Χρυσής Αυγής να καπιλευτούν τη συγκέντρωση, ενώ μέλη της είχαν γεμίσει τον δρόμο με φυλλάδια που έγραφαν: «Έξω οι εισβολείς απο την Ελλάδα- Για να μείνει η Ελλάδα πατρίδα των Ελλήνων».

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 22 Μαΐου 2012, 10:30