Πέθανε ξαφνικά η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014, 12:57
Πέθανε ξαφνικά η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου
Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο της κόρης της γνώστης σε όλους μας Βέφας Αλεξιάδου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Boxtv.gr, η Αλεξία Αλεξιάδου, πέθανε εχθές το βράδυ στο ύπνο της από ανακοπή καρδιάς και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο θάνατος προήλθε από το άσθμα που είχε, ωστόσο αυτή την ώρα γίνεται η νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Το δυσάρεστο γεγονός επιβεβαίωσε στο zougla.gr  και συγγενικό πρόσωπο της Βέφας Αλεξιάδου, το οποίο είναι συντετριμμένο όπως και η μητέρα της και αγαπημένη μαγείρισσα, Βέφα Αλεξιάδου. 

Να αναφέρουμε ότι την Αλεξία Αλεξιάδου την γνωρίσαμε μέσα από τις εκπομπές, όπου και εκείνη μαγείρευε δίπλα στη μητέρα της.

Η Αλεξία Αλεξιάδου, εκτός από μαγείρισσα ήταν και συγγραφέας, «Ερωτικές Συνταγές», «Γεύσεις Γάμου», «Μια γιορτή για τα παιδιά», «Ονειρικά Χριστούγεννα», «Νηστίσιμα και Υγιεινά», και άλλα.

Η Αλεξία Αλεξιάδου σπούδασε  χρηματοοικονομικά στο City University of London και ήταν μέλος του I.A.C.P. (International Association of Culinary Professionals).

Η Αλεξία Αλεξιάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και έμενε μόνιμα στην Αθήνα. Έχει δύο κόρες, ηλικίας 17 και 10 ετών αντίστοιχα, τη Χαρά και τη Γενοβέφα.Διαβάστε επίσης:

Το πορτρέτο ζωής της Αλεξίας Αλεξιάδου, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014, 17:08

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014, 19:15