Σαν βόμβα έσκασε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της Αλεξίας Αλεξιάδου, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο τα ξημερώματα της Τετάρτης. Πολλά ειπώθηκαν για την ίδια και το χρόνιο άσθμα που την ταλαιπωρούσε, ωστόσο ποια ήταν όμως στην πραγματικότητα η γλυκιά μαγείρισσα- εκπρόσωπος της δημιουργικής, ελληνικής κουζίνας;

Η Αλεξία Αλεξιάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, παρόλα αυτά έμενε μόνιμα στην Αθήνα. Μητέρα της, η πασίγνωστη τηλεοπτική- και όχι μόνο- μαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου και πατέρας της, ο εκλιπών καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Κωνσταντίνος Αλεξιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό, τι αφορά στην επαγγελματική της ζωή, η ίδια ήταν συγγραφέας πολλών βιβλίων μαγειρικής, κορυφαία εξ αυτών υπήρξε η τριλογία «Ερωτικές Συνταγές», «Γεύσεις Γάμου» και «Μια γιορτή για τα παιδιά». Μερικά από τα έργα της, που συντάχθηκαν σε συνεργασία με τη μητέρα της, τιμήθηκαν με βραβεία και άλλα έγιναν best sellers με πολλές επανεκδόσεις. Την ίδια στιγμή δεν ήταν και λίγες οι τηλεοπτικές της εμφανίσεις, τόσο μαζί με τη μητέρα της, όσο και μόνη της.

Δείτε και διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης