Σε κατάληψη των ΧΥΤΑ και των χώρων στάθμευσης των δήμων θα προχωρήσουν σήμερα, Δευτέρα και για 48 ώρες οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι εργαζόμενοι στην ΠΟΕ-ΟΤΑ διαμαρτύρονται για την εργασιακή εφεδρεία και για τα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν περιορίσει αισθητά το εισόδημά τους. Από τις σχεδιαζόμενες καταλήψεις είναι πιθανόν να προκληθούν προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα συγκεντρωθούν το πρωί της Τετάρτης έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας, στην Πλατεία Καραϊσκάκη, και από εκεί θα πραγματοποιήσουν πορεία με προορισμό την Πλατεία Κλαυθμώνος, όπου έχει προγραμματισθεί η απεργιακή συγκέντρωση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε περίπτωση που η κυβέρνηση ζητήσει από τους Δήμους στοιχεία ή πίνακες με ονόματα υπαλλήλων για την ένταξη τους στην εργασιακή εφεδρεία, η κατάληψη του γραφείου προσωπικού του Δήμου και η αποτροπή αποστολής κάθε τέτοιας βεβαίωσης θα αποτελέσει την πρώτη αντίδραση των εργαζομένων», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης