Πόσα sms εστάλησαν την Πρωτοχρονιά;

Πόσα sms εστάλησαν την Πρωτοχρονιά;
Την πρώτη ώρα του 2013, οι πελάτες, που ήταν ενεργοί στο δίκτυο της Cosmote, έστειλαν 9 εκατομμύρια SMS και πραγματοποίησαν 5 εκατομμύρια τηλεφωνήματα, προσδοκώντας κάτι αισιόδοξο για τη χρονιά, που μόλις ξεκίνησε.

Αναλυτικότερα, την περίοδο των εορτών: Οι συνδρομητές της εταιρείας πραγματοποίησαν περισσότερες από 600 εκατ. κλήσεις, με τα λεπτά ομιλίας, που διεκπεραιώθηκαν από το δίκτυο της Cosmote, να ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο.

Το κινητό ευρυζωνικό δίκτυο της Cosmote, το μεγαλύτερο στην Ελλάδα, διαχειρίστηκε όγκο δεδομένων, που ξεπέρασε τα 160 Terra Bytes, γεγονός που αντικατοπτρίζει την αυξανόμενη χρήση του mobile broadband, λόγω της συνεχούς επέκτασης των 3G και 4G δικτύων. Ειδικά, την Πρωτοχρονιά, η χρήση data ήταν αυξημένη φέτος κατά 16,5%.

Συνολικά, τα SMS, που εστάλησαν, κατά την περίοδο των εορτών, διαμορφώθηκαν σε περίπου 215 εκατομμύρια, μειωμένα κατά μόλις 2%, σε σχέση με τις γιορτές πέρυσι, παρά την παρατηρούμενη αντικατάσταση των SMS από άλλες μορφές επικοινωνίας, μέσω διαδικτύου.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013, 16:24