Πρέβεζα: Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014, 12:03
Πρέβεζα: Προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση
Ισχυρές βροχοπτώσεις έπληξαν την πόλη της Πρέβεζας το τελευταίο 24ωρο με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρκετά προβλήματα. Η πυροσβεστική υπηρεσία από χθες το μεσημέρι όπου και ξεκίνησε η επιδείνωση του καιρού δέχτηκε κλήσεις για άντληση υδάτων καθώς και για πτώσεις δέντρων το ένα στην περιοχή του Μονολιθίου και το δεύτερο στην παραλιακή οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας μετά το τούνελ του Βράχου.

Οι πτώσεις των δέντρων συνέβησαν νωρίς το απόγευμα, ενώ αμέσως μετά ξεκίνησαν τα προβλήματα από την βροχή. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία λίγο μετά τις 10 το βράδυ κλήθηκε να αντλήσει νερά από ένα σπίτι στο Κανάλι, ενώ μια ώρα αργότερα στην οδό Εφέσσου, στην Πρέβεζα τα όμβρια ύδατα πλημμύρισαν σπίτι στο οποίο έμενε μια ηλικιωμένη γυναίκα. Η ποσότητα του νερού ήταν τόσο μεγάλη που οι πυροσβέστες χρειάστηκε να παρέμβουν και δεύτερη φορά στο ίδιο σπίτι.

Ταυτόχρονα άλλο όχημα της πυροσβεστικής κλήθηκε να αντλήσει νερά από κατάστημα στην παραλιακή οδό Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας, στο ύψος του Μύτικα, ενώ υπερχείλιση σημειώθηκε και σε κατοικία στην οδό Αλαμάνας. Στο σημείο βρίσκονται από τα ξημερώματα συνεργεία της ΔΕΥΑ Πρέβεζας και μηχανήματα του Δήμου προκειμένου να απομακρύνουν φερτά υλικά τα οποία συσσωρεύτηκαν σε αύλακα, εμποδίζοντας την ροή του νερού.

Επίσης καταβάλλεται προσπάθεια καθαρισμού ρέματος στην περιοχή της Βιομηχανικής Περιοχής κοντά σε κτηνοτροφική μονάδα. Στα συμβάντα καταγράφηκαν επίσης δύο απεγκλωβισμοί σε ασανσέρ που προκλήθηκαν από ολιγόλεπτες διακοπές ρεύματος.

ΠΗΓΗ: epirusgate.blogspot.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014, 12:04