Προίκησε την αδερφή του, χωρίς να πληρώσει!

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Ιουλίου 2011, 02:07
Προίκησε την αδερφή του, χωρίς να πληρώσει!
Τρέχει και δεν φτάνει ένας επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρεί κατάστημα επίπλων στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας.

Ας πάρουμε όμως τα γεγονότα από την αρχή. Πριν από μήνες ένας δικηγόρος επισκέφθηκε το κατάστημα επίπλων, θέλοντας να προικίσει την αδερφή του.

Ο εν λόγω κύριος έκανε τα ψώνια του με συναλλαγματικές, μόνο που ουδέποτε φρόντισε να τις εξοφλήσει!
Πέρασαν μήνες και μήνες, ο επιχειρηματίας τον ενοχλούσε με αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα, όμως άκρη δεν έβρισκε! Η μία υπόσχεση διαδεχόταν την άλλη.

Τι να κάνει ο έμπορος αποφάσισε να τον επισκεφθεί... στο δικηγορικό του γραφείο! Αλλά και πάλι συνάντησε... την άρνηση του δικηγόρου για την εξόφληση της οφειλής ή τουλάχιστον την καταβολή τμήματος του ποσού.

Μάλιστα, σύμφωνα με το dete.gr o έμπορος επίπλων έφθασε στο σημείο να απειλήσει το δικηγόρο... με την συμπεθέρα του! Προφανώς την γνώριζε, κι έτσι έφθασε στο σημείο να του πει «πως θα αναφέρει με κάθε λεπτομέρεια στη μητέρα του γαμπρού του, πως ο αδελφός της νύφης της... δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ και πως χρωστά... όλο το ποσό της επίπλωσης».

«Εντάξει, να το παίξει κουβαρντάς, αλλά όχι στην πλάτη άλλων» ανέφερε φίλος του εμπόρου, ο οποίος έχει πληροφορηθεί τα καμώματα του δικηγόρου.

Δεν αποκλείεται, πάντως, ο δικηγόρος να καθίσει στο εδώλιο για υπεξαίρεση. Και τότε να δούμε... πώς θα υπερασπίσει τον εαυτό του και ποιες δικαιολογίες θα χρησιμοποιήσει ενώπιον του δικαστή.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Ιουλίου 2011, 02:11