Προκαταρκτική έρευνα για τα αίσχη στη Ρόδο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014, 01:06
Προκαταρκτική έρευνα για τα αίσχη στη Ρόδο
Aμεση ήταν η αντίδραση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου για τον ποινικό κολασμό όσων εμπλέκονται στα πρωτοφανή αίσχη σε νυχτερινό κέντρο της Ρόδου, που έφερε στο φως της δημοσιότητας την Κυριακή η εφημερίδα «Δημοκρατική».

Η Αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κα Μαρία Σοφία Βαΐτση παρήγγειλε συγκεκριμένα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως του αδικήματος της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις από δύο ζευγάρια Σουηδών, που εμφανίζονται σε βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, να επιδίδονται σε σεξουαλικές πράξεις δημοσίως, υπό τα βλέμματα δεκάδων θαμώνων νυχτερινού κέντρου, που τους μαγνητοσκοπούν και της απλής συνέργειας στην πράξη αυτή από τους ιδιοκτήτες και υπαλλήλους του νυχτερινού κέντρου, που φέρονται να τους ενθαρρύνουν.

Η Αντιισαγγελέας ζητά με την παραγγελία της να διακριβωθούν τα στοιχεία των «πρωταγωνιστών» του ροζ βίντεο, το κέντρο στο οποίο έχει γυριστεί και τα στοιχεία των ιδιοκτητών και των υπαλλήλων.

Επιπλέον παραγγέλλεται, εφεξής, και καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου να διενεργούνται μικτοί έλεγχοι από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ρόδου και του Α.Τ. Ρόδου σε νυχτερινά κέντρα, κυρίως στο bar street της οδού Ορφανίδου, προκειμένου να εντοπίζονται παραβατικές συμπεριφορές και να οδηγούνται οι υπεύθυνοι ενώπιον του αυτοφώρου.

Η κ. Εισαγγελέας διέταξε επίσης την 1η και 15η μέρα κάθε μήνα να υποβάλλεται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου από τα κλιμάκια, που θα ενεργοποιηθούν για τους ελέγχους, αναλυτική έκθεση πεπραγμένων.

Όπως έγραψε η «δημοκρατική», τα κρούσματα νεαρών αλλοδαπών γυναικών που συμμετέχουν σε όργια με πελάτες νυχτερινών κέντρων και στη Ρόδο, δεν αποτελούν κάτι το αξιοπερίεργο. Τα ερωτικά «πάρτι», που διαρκούν ατέλειωτες ώρες, δεν περιορίζοντο μέχρι πρότινος στο Φαληράκι με πρωταγωνιστές κυρίως Άγγλους.Πηγή:www.dimokratiki.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014, 01:06