Επιχείρησαν να διασύρουν τον πρώτο πολίτη της χώρας, βάζοντας στο μανίκι της τηβέννου που φόρεσε, σε τελετή ανακήρυξής του σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής της Κομοτηνής, ένα γυναικείο εσώρουχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία τυπική ακαδημαϊκή διαδικασία εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι για να πλήξουν το πρόσωπο και το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, φέρνοντας στο προσκήνιο την προχειρότητα, την ανευθυνοϋπευθυνότητα και τον εφησυχασμό των αρμοδίων.

Την 1η Οκτωβρίου, ο  Κάρολος Παπούλιας βρέθηκε στη Θράκη και συγκεκριμένα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, όπου ανακηρύχτηκε, μετά από επίσημη τελετή, επίτιμος διδάκτορας της Νομικής Σχολής της Κομοτηνής.

Κατά τη διάρκεια της τελετής και μπροστά σε εκατοντάδες καλεσμένους, ο πρόεδρος της Νομικής, κ. Ρέμελης, πήρε την τήβεννο για να τη φορέσει στον Κάρολο Παπούλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς έκπληξη και αποτροπιασμό όλων όμως, μέσα από το μανίκι της τηβέννου, γλίστρησε ένα γυναικείο εσώρουχο.

Αμέσως, ο πρόεδρος της Νομικής με αστραπιαίες κινήσεις προσπάθησε να μαζέψει το εσώρουχο και να το απομακρύνει. Δείτε το βίντεο που αποκάλυψε ο «Κίτρινος Τύπος».

Νωρίτερα, ομάδα φοιτητών, ανοίγοντας ένα πανό διαμαρτυρήθηκε για την άθλια κατάσταση των φοιτητικών εστιών και του πανεπιστημιακού χώρου, καταγγέλλοντας ότι τη συγκεκριμένη ημέρα ο χώρος καθαρίστηκε αποκλειστικά και μόνο λόγω της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας και του υπουργού Παιδείας, κ. Στυλιανίδη.

Όσον αφορά στο περιστατικό με το γυναικείο εσώρουχο, ο πρύτανης του ΔΠΘ είπε ότι θα γίνει έρευνα, όπως θα ακούσετε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Εντύπωση προκαλεί η αντίδραση του υπουργείου Παιδείας. Ενώ η προεδρεία της Δημοκρατίας αντέδρασε άμεσα, απαντώντας στον «Κίτρινο Τύπο» ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θεωρεί το θέμα λήξαν, απάντηση που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ, το υπουργείο Παιδείας απαντά ότι δεν ξέρει τίποτα επίσημα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης