Ρόδος: Μαινόμενος 35χρονος πέταξε φιάλες υγραερίου εναντίον αστυνομικών

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015, 20:11
Ρόδος: Μαινόμενος 35χρονος πέταξε φιάλες υγραερίου εναντίον αστυνομικών
Στη σύλληψη ενός 35χρονου προχώρησαν νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης οι αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού, στη Ρόδο.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, ο 35χρονος εκτόξευσε φιάλες υγραερίου προς το κτήριο και εναντίον των αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο.  

Το περιστατικό συνέβη όταν ο 35χρονος οδηγός φορτηγού, που μετέφερε φιάλες υγραερίου, ακινητοποιήθηκε από δύο αστυνομικούς, οι οποίοι του ζήτησαν να σταθμεύσει το όχημά του, προκειμένου να του γίνει ένας τυπικός έλεγχος.

Οι αστυνομικοί φέρονται να του ζήτησαν να μεταφερθεί κοντά στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού, ώστε να μην εμποδίζεται η διέλευση των οχημάτων επί της εθνικής οδού Ρόδου - Αεροδρομίου.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο 35χρονος κατέβηκε από το όχημά του και άρχισε να πετάει τις 8 με 10 φιάλες υγραερίου στον αέρα.

Ο 35χρονος άνδρας, εκτός ελέγχου και φανερά οργισμένος, εκτόξευε τη μία φιάλη μετά την άλλη και οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να προστατευτούν.

Ο διοικητής του τμήματος, μαζί με δύο αστυνομικούς, τον ακινητοποίησαν, ενώ στο σημείο έφτασε και προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου, ώστε να αποφευχθεί η εκδήλωση τυχόν πυρκαγιάς.
 
Ο 35χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, που περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της φθορά δημοσίου κτηρίου, της αντίστασης κατά της αρχής και του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς.

Για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί η Εισαγγελέας Υπηρεσίας, ενώ σε βάρος του 35χρονου κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.

Με πληροφορίες από το blackmonday.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015, 20:12