Σε αποκλεισμό της εθνικής προχωρούν και οι αγρότες της Αχαΐας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013, 01:16
Σε αποκλεισμό της εθνικής προχωρούν και οι αγρότες της Αχαΐας
Σε αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών–Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013 οι αγρότες του νομού. Όπως αποφάσισε το Πανελλαδικό Συντονιστικό τους όργανο την Κυριακή, οι αγρότες θα προχωρήσουν σε αποκλεισμούς δρόμων σε όλη την επικράτεια, διαμαρτυρόμενοι με τον τρόπο αυτό στην πολιτική της τρικομματικής κυβέρνησης απέναντι στα αιτήματα του κλάδου.

Η πανελλαδική κινητοποίηση θα γίνει μεταξύ 2 και 3 το μεσημέρι και οι αγρότες της Αχαΐας, όπως δήλωσε στο thebest.gr, ο πρόεδρος τους Σάκης Μαυρογιάννης θα την ακολουθήσουν προχωρώντας στον αποκλεισμό της εθνικής στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας. Παράλληλα οι αγρότες έχουν καλέσει  στις 11 το πρωί τους βουλευτές του νομού στο μπλόκο της Κάτω Αχαΐας, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένοι, ώστε να τους ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μάλιστα, ο κ. Μαυρογιάννης, υπογράμμισε ότι στόχος της πρωτοβουλίας δεν είναι «να γίνει λαϊκό δικαστήριο», αλλά να ενημερωθούν για τα προβλήματα των αγροτών της Αχαΐας.

Τέλος οι αγρότες θα μεταβούν στις 4 το απόγευμα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αχαΐας για να μιλήσουν για τα προβλήματά τους.

Πηγή: thebest.gr

Διαβάστε ακόμη:
Τι αποφάσισαν οι αγρότες στη Νίκαια

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2013, 17:34

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013, 01:21