Σε επιφυλακή τα Δασαρχεία του Νομού Τρικάλων

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012, 17:40
Σε επιφυλακή τα Δασαρχεία του Νομού Τρικάλων
Συνεχείς έλεγχοι και νυχτερινές περιπολίες, πραγματοποιούνται από τους δασικούς υπαλλήλους του Νομού Τρικάλλων, με σκοπό την πάταξη του φαινομένου της λαθροϋλοτομίας.

Η Διεύθυνση Δασών του Νομού Τρικάλων σε συνεργασία με τα Δασαρχεία Τρικάλων και Καλαμπάκας σε εφαρμογή της εντολής της Γ. Γραμματέας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Πόπης Γερακούδη ύστερα από τις δεκάδες καταγγελίες ότι το τελευταίο διάστημα έχουν αυξηθεί τα κρούσματα της λαθροϋλοτομίας και της παράνομης μεταφοράς δασικών προϊόντων έχουν εντείνει τις προσπάθειες τους για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο.

Ένα φαινόμενο, που αποδίδεται σε προσπάθεια ατόμων που προσπαθούν να βρουν ξύλα για θέρμανση, αλλά ταυτόχρονα από κοντά και οι …επιτήδειοι που υλοτομούν παράνομα για να πουλήσουν καυσόξυλα που παρουσιάζουν αύξηση λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τα νοικοκυριά…

Άλλο ένα σημάδι που στην «καρδιά» του Χειμώνα και εν μέσω της οικονομικής κρίσης όλοι και περισσότεροι προσπαθούν έστω και παράνομα να εξοικονομήσουν χρήματα εις βάρος του περιβάλλοντος.

Πηγή: trikalanews.gr
Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012, 17:44