Σε παλλαϊκό πρωτομαγιάτικο συλλαλητήριο καλούν ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ

Σε παλλαϊκό πρωτομαγιάτικο συλλαλητήριο καλούν ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ
Δυναμικό «παρών» στις φετινές συγκεντρώσεις για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς ζητούν από εργαζομένους, ανέργους και συνταξιούχους τα μεγαλύτερα συνδικάτα της χώρας.

Στις 10.00 το πρωί, στην πλατεία Κοτζιά, θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση που διοργανώνουν ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της Αθήνας.

Ανάλογες απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν ότι η φετινή πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση αποκτά ιδιαίτερα αγωνιστικά χαρακτηριστικά μετά τα συνεχή σκληρά, άδικα, αντικοινωνικά και νεοφιλελεύθερα μέτρα που έχουν επιβληθεί από τρόικα και κυβέρνηση.

«Ο αγώνας των εργαζομένων συνεχίζεται, με δεδομένο το γεγονός ότι συνεχίζονται οι προκλητικές απαιτήσεις των τοκογλύφων δανειστών, την ώρα που έχει εξαντληθεί κάθε περιθώριο ανοχής και αντοχής από τον κόσμο της μισθωτής εργασίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Οι εργαζόμενοι και τα συνδικάτα είναι σε θέση μάχης, ώστε να αποκρούσουν την αποτυχημένη συνταγή των μνημονίων της ύφεσης, των απολύσεων, της ανεργίας, της υποταγής της χώρας στα θέλω και στις απαιτήσεις των αγορών και των τραπεζιτών» προστίθεται σε αυτήν.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012, 15:53