Συγκέντρωση-διαμαρτυρίας έξω από τη πρεσβεία της Αιγύπτου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012, 07:17
Συγκέντρωση-διαμαρτυρίας έξω από τη πρεσβεία της Αιγύπτου
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την πρεσβεία της Αιγύπτου έχει προγραμματίσει για σήμερα στις 16.00 το απόγευμα, η αιγυπτιακή κοινότητα Ελλάδος με αφορμή την επίθεση σε βάρος του Ουαλίντ Τάλεπ στη Σαλαμίνα.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα:

«ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΕΝΩΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ

Συγκέντρωση-διαμαρτυρία «Παρασκευή της οργής» Παρασκευή 16/11, 4μμ, έξω από τη πρεσβεία της Αιγύπτου για τη ρατσιστική επίθεση σε βάρος του Ουαλίντ Τάλεπ στη Σαλαμίνα.

Την απαράδεκτη αντιμετώπιση σε βάρος του βαριά τραυματισμένου Αιγύπτιου εργαζόμενου σε φούρνο στη Σαλαμίνα, ο οποίος βρέθηκε αλυσοδεμένος από τους εργοδότες του, καταγγέλλουν η Αιγυπτιακή Κοινότητα Ελλάδος, η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή και η Ένωση μεταναστών Εργατών. Καταλογίζουν ευθύνες στο Αιγύπτιο πρέσβη, διορισμένο από το δικτάτορα Μουμπάρακ, για πλήρη αδράνεια.

Η Αιγυπτιακή Κοινότητα καλεί στη συγκέντρωση-διαμαρτυρία, στην «Παρασκευή της Οργής», με αίτημα ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ.
Απαιτούμε να δοθεί άμεσα άδεια παραμονής για λόγους δημοσίου συμφέροντος ώστε να πραγματοποιηθεί η δίκη και να τιμωρηθούν οι ένοχοι και όχι να συγκαλυφθεί αυτό το έγκλημα με την απέλαση του Ουαλίντ Τάλεπ»


Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012, 07:24