Συγκέντρωση της Σπίθας ενόψει ΔΕΘ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014, 15:48
Συγκέντρωση της Σπίθας ενόψει ΔΕΘ
Σε ανακοίνωσή της, η Σπίθα καλεί όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες να «αντισταθούν και να ξεσηκωθούν» προαναγγέλλοντας παράλληλα συγκέντρωση στην πλατεία Αγίας Θεσσαλονίκης ανήμερα της ΔΕΘ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η φετινή Δ.Ε.Θ ας είναι σημείο εκκίνησης μίας ακόμη αναμέτρησης ανάμεσα στην πληγείσα Ελλάδα και στις δυνάμεις της καταστροφικής εισβολής.

Η κυβέρνηση της υποτέλειας συνεχίζει τα αντιλαϊκά μέτρα και υλοποιεί τα αντεθνικά σχέδια των ξένων καγκελαριών, οδηγώντας τους Έλληνες στην οικονομική, κοινωνική, ηθική αλλά και πνευματική εξαθλίωση.

Ο κ. Σαμαράς έρχεται στην πόλη μας, στον ετήσιο διαγωνισμό «καλύτερου ψέματος», θέλοντας να εξαπατήσει τον Ελληνικό λαό, για ακόμη μία φορά, πουλώντας φοροαπαλλαγές και ανάπτυξη.

Την ίδια ώρα τα κόμματα της αντιπολίτευσης διαπραγματεύονται. Ζητάνε εκλογές. Η διαπραγμάτευση δεν είναι ούτε αντίσταση, ούτε επανάσταση, ούτε και οι εκλογές είναι ελεύθερες σε περιόδους κατοχής.

Η ΣΠΙΘΑ καλεί τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ να αντισταθούν και να ξεσηκωθούν. Η μόνη λύση για ν΄ ανατρέψουμε τα ολέθρια σχέδια των κατακτητών είναι ο ξεσηκωμός και η κατάκτηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας μετατρέψει σε εκλογικούς οπαδούς και υποστηρικτές του Συστήματος ώστε να κάνουν την φωνή της Αντίστασης να σωπάσει....

5:οο μ.μ. Πλατεία Αγίας Σοφίας».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014, 15:55