Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν το πρωί της Τρίτης όταν μετά την επιχείρηση που στήθηκε στην ενδοχώρα του Ηρακλείου, η Αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη τουλάχιστον έξι ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση που δέχτηκε ο Αμερικανός ναύτης που υπηρετεί την θητεία του στη Ναυτική Βάση της Σούδας. 

Οι συλληφθέντες από την Αστυνομία, στην επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν ΟΠΚΕ, ΤΑΕ, Δίωξη Ναρκωτικών και Ασφάλειας, έχουν απασχολήσει – όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες – τις Αρχές και στο παρελθόν με περιστατικά παραβατικότητας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για άτομα που είναι όλα νεαρής ηλικίας ενώ ο έβδομος που παραπέμπεται στον Εισαγγελέα, κατηγορείται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου καθώς οι δύο εκ των έξι είναι κάτων των 18 χρονών. 

Η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη τους μετά από έρευνα ευρείας κλίμακας που έλαβε χώρα σε Αγία Βαρβάρα, Γέργερη, Ατσιπάδες, Μελιδοχώρι και Μεγάλη Βρύση. 

Όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση, ο Αμερικανός ναύτης βρέθηκε στις Ασίτες μαζί με φίλους του για να δειπνήσουν και όλα ξεκίνησαν όταν ρώτησε για το που να πάει να φάει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κατηγορούμενοι ξεκίνησαν να τον χτυπούν με μαγκούρες και ένας εξ’ αυτών τον μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στην ΜΕΘ του Βενιζελείου.

΄Όσον αφορά τον δράση του μαχαιρώματος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι 20 χρονών και συνελήφθη και εκείνος σήμερα το πρωί.

Πηγή: Flash news
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης