Στη σύλληψη δύο μεταναστών, ηλικίας 27 ετών, αλλά και μίας 25χρονης γυναίκας μαζί με το ανήλικο παιδί της προέβησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας το απόγευμα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εντοπίστηκε μία 27χρονη με παράνομα έγγραφα, τα οποία ανήκουν σε άλλο πρόσωπο. Η ίδια και ο 27χρονος συνεργός της σκόπευαν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με τη σύλληψη της 25χρονης, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών σε πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι η νεαρή γυναίκα, η οποία κατείχε και επέδειξε για λογαριασμό της αλλά και για λογαριασμό του ανήλικου τέκνου της πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, είχε σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που πραγματοποιεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης