Σύμβαση ανάθεσης της καθαριότητας του Δήμου Θερμαϊκού σε ιδιωτική εταιρεία

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014, 20:37
Σύμβαση ανάθεσης της καθαριότητας του Δήμου Θερμαϊκού σε ιδιωτική εταιρεία
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να υπογραφεί η σύμβαση για την ανάθεση των υπηρεσιών καθαριότητας του Δήμου Θερμαϊκού σε ιδιωτική εταιρεία, η οποία αναδείχθηκε ανάδοχος έπειτα από διεθνή δημόσιο διαγωνισμό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2013.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Αλεξανδρής, εξέφρασε την ικανοποίησή του, που, όπως είπε, «μετά τα τεράστια εμπόδια διαδικασιών και τις χρονοβόρες δικαστικές διαμάχες, έρχεται σε πέρας μια προσπάθεια που θα αποδώσει τα μέγιστα στην καθαριότητα». Η διάρκεια της σύμβασης είναι για δώδεκα μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της και το συνολικό κόστος της ανέρχεται σε περίπου 1 εκατ. ευρώ.

Στο μεταξύ, ο αναπληρωτής γραμματέας της ΠΟΕ-ΟΤΑ Μηνάς Μοναστηρίδης, επισήμανε ότι οι δήμαρχοι Χαλκηδόνας, Λαγκαδά και Πυλαίας-Χορτιάτη είχαν προχωρήσει σε εξαγγελίες για την ανάθεση της καθαριότητας σε ιδιώτη, οι οποίες δεν έγιναν πράξη μετά τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων. Εξέφρασε, δε, την πεποίθηση, ότι το ίδιο θα συμβεί και στο Δήμο Θερμαϊκού.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014, 20:37