Το σενάριο της διασύνδεσης της οργάνωσης «Πυρήνες της Φωτιάς» με τον… παλιό και γνώριμο «Επαναστατικό Αγώνα» φαίνεται πως αρχίζουν να εξετάζουν πλέον σοβαρά οι Αρχές, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ που δημοσίευσε λίγες ώρες πριν η zougla.gr.

Το νέο στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας είναι αυτό της εκρηκτικής ύλης που βρέθηκε μέσα σε τάπερ, στη γιάφκα του Χαλανδρίου. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, που απομένει σύντομα να ταυτοποιηθούν, η εκρηκτική ύλη δεν είναι άλλη από την antho, την οποία χρησιμοποίησε ο «Επαναστατικός Αγώνας» στις τελευταίες του επιθέσεις κατά της Citibank στην Κηφισιά και του Χρηματιστηρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έμπειροι αξιωματικοί αναφέρουν ότι εάν επαληθευτεί εργαστηριακά ότι οι «νέοι» του Χαλανδρίου είχαν στα χέρια τους την επικίνδυνη εκρηκτική ύλη, την οποία θα χρησιμοποιούσαν για να κατασκευάσουν βόμβες, τότε η διασύνδεσή τους με τον «Επαναστατικό Αγώνα» θεωρείται… σχεδόν βέβαιη. Αφού, κάποιοι περισσότερο.. έμπειροι θα πρέπει να μετέδωσαν την τεχνογνωσία στους «νέους».

Ένα ακόμη στοιχείο που «δένει» το σενάριο της Αντιτρομοκρατικής, είναι ότι την ίδια ακριβώς ημέρα, στις… έγιναν δύο χτυπήματα, με διαφορά λίγων μόλις ωρών. Το πρώτο, στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης στη Θεσσαλονίκη ανέλαβαν οι «Πυρήνες της Φωτιάς» και το δεύτερο, στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ανέλαβε με προκήρυξή του ο «Επαναστατικός Αγώνας».

Εξάλλου, πριν τα δύο χτυπήματα είχαν γίνει δύο προειδοποιητικά τηλεφωνήματα από καρτοτηλέφωνα. Και τα δύο έγιναν από την περιοχή της Αθήνας, παρόλο που οι «Πυρήνες της Φωτιάς» χτύπησαν στη συμπρωτεύουσα. Και αυτό το στοιχείο ενισχύει την πεποίθηση των ανδρών της Αντιτρομοκρατικής ότι οι δύο οργανώσεις έχουν ιδιαίτερα στενές σχέσεις…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με την αναζήτηση των έξι, Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009, 16:21.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης