Συνελήφθη 27χρονος για κλοπές από αυτοκίνητα και καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019, 13:35
Συνελήφθη 27χρονος για κλοπές από αυτοκίνητα και καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας

Όπως ανακοινώνει η Αστυνομία, στο πλαίσιο δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας, βραδινές ώρες της 16-9-2019 εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κυψέλης και συνελήφθη, 27χρονος ημεδαπός, για κλοπές από αυτοκίνητα και από καταστήματα.

Όπως προέκυψε από έρευνα, ο δράστης τουλάχιστον από τις αρχές του τρέχοντος έτους, είχε συγκροτήσει ομάδα με δύο (2) ακόμη συνεργούς του που αναζητούνται και διέπραττε κλοπές στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, εντόπιζε σταθμευμένα οχήματα και μετά από παραβίαση των κλειδαριών ή μετά από θραύση των πλαϊνών παραθύρων, αφαιρούσε από το εσωτερικό τους ηλεκτρονικές συσκευές, πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα.

Σε άλλες περιπτώσεις, προέβαινε στην διάρρηξη καταστημάτων, από το εσωτερικό των οποίων αποσπούσε διάφορα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί οκτώ (8) περιπτώσεις, εκ των οποίων επτά (7) κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και μία (1) κλοπή από κατάστημα στις περιοχές της Ακρόπολης και του Συντάγματος.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τη συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις, συνεχίζονται.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019, 13:35