Στη σύλληψη του αδελφού του δράστη που πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής πριν από μήνες τον επιχειρηματία Γιάννη Μακρή προχώρησε η αστυνομία στη Βουλγαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδελφός του δολοφόνου κρατείται από τις Αρχές της γείτονος χώρας από τα ξημερώματα της Τρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος, αναφέρουν αστυνομικές πηγές, επιχείρησε να επιστρέψει στη Βουλγαρία, ωστόσο έγινε αντιληπτός από τις Αρχές στα σύνορα και άμεσα συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι εδώ και αρκετό καιρό οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες πως ο αδελφός του δολοφόνου του 46χρονου επιχειρηματία επρόκειτο να επιστρέψει στη χώρα. Έτσι, οι Αρχές της Βουλγαρίας ήταν σε επιφυλακή και όταν τον εντόπισαν, προχώρησαν στη σύλληψή του. Μάλιστα, από την επομένη κιόλας της δολοφονίας ο 35χρονος συνεργός φέρεται να βρισκόταν σε βαλκανική χώρα προκειμένου να μην πέσει στα χέρια των Αρχών.

Ο 35χρονος είναι ο άνθρωπος που οδηγούσε το Ι.Χ. με το οποίο διέφυγε ο αδελφός του, δολοφόνος του 46χρονου Μακρή. Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 35χρονου Βούλγαρου υπήρχε διεθνές ένταλμα σύλληψης. Ο συλληφθείς αναμένεται πλέον να εκδοθεί στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης