Φωτογραφίες – video: Χάρης Γκίκας

Σταθερή αλλά ιδιαίτερη κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 8χρονης Αλεξίας που δέχτηκε αδέσποτη σφαίρα ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της στις Θεσπιές Θηβών, ανήμερα του Πάσχα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διοικητικής του νοσοκομείου, Εμμανουήλ Παπασσάβας, μιλώντας στην κάμερα του zougla.gr είπε πως το 8χρονο κορίτσι παραμένει διασωληνομένο, σε μηχανική υποστήριξη και βαθιά καταστολή. «Η κατάσταση της εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη για τα επόμενα εικοσιτετράωρα» επεσήμανε.

Δείτε τις δηλώσεις του:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μητέρα Αλεξίας: «Το παιδί μου ζει, θα γίνει καλά»

«Έχω πίστη. Το παιδί μου ζει. Δεν θα το κλάψω από τώρα. Θα γίνει καλά. Κι αυτοί που δεν πιστεύουν στο Θεό, θα το πιστέψουν. Κάναμε ένα τάμα στον Ταξιάρχη για το παιδί μας», δήλωσε η μητέρα της 8χρονης εκφράζοντας την αισιοδοξία της για την πορεία της υγείας της Αλεξίας. 

Δικηγόρος της οικογένειας της 8χρονης που τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα: Όψιμη η συγγνώμη του κατηγορούμενου

«Θερμή παράκληση για πιο διακριτική μεταχείριση από τα ΜΜΕ», απεύθυνε ο δικηγόρος της οικογένειας της Αλεξίας. 

Μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο Πάνος Βυλλιώτης, εξέφρασε την πεποίθηση ότι, «θα αποδοθούν οι κατηγορίες που πρέπει να αποδοθούν», και είπε ότι η οικογένεια «έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη».

«Είναι όψιμη η συγγνώμη που ζητάει, ίσως θα έπρεπε να τη ζητήσει από τις αστυνομικές αρχές» σημείωσε. 

Το μοιραίο όπλο

Ο 54χρονος, που αντιμετωπίζει κατηγορίες για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε γύρω στις 16:00 την Πρωτομαγιά ενώπιον του Εισαγγελέα Θηβών.

Αφού του ασκήθηκε η δίωξη, οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε διορία προκειμένου να απολογηθεί την Παρασκευή. Μέχρι τότε, θα κρατείται στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης όπου τον επισκέφτηκε σήμερα η σύζυγός του. 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης