Στη Δικαιοσύνη το σκάνδαλο με τα χρυσά οικόπεδα στη Γλυφάδα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012, 16:40
Στη Δικαιοσύνη το σκάνδαλο με τα χρυσά οικόπεδα στη Γλυφάδα
Μετά την αποκάλυψη της zougla.gr και τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, για το σκάνδαλο με τα χρυσά οικόπεδα στη Γλυφάδα, η υπόθεση πλέον πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης και βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρίου Τέντε, μετά από τη δημόσια καταγγελία του πρώην αντιδημάρχου Οικονομικών του Δήμου Γλυφάδας, Δημήτρη Καραπάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΣΔΟΕ παρέδωσε την υπόθεση στο γνωστό αντιεισαγγελέα κύριο Πεπόνη, αρμόδιο για θέματα τέτοια, προκειμένου να ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση αυτή.

Η υπόθεση των οικοπέδων απασχολεί τον τοπικό Τύπο όπου σχολιάζεται το γεγονός ότι έγινε απευθείας αγορά οικοπέδων από την οικογένεια της αντιδημάρχου, ονόματι Βασιλική Παπαδημητρίου, η οποία έχει τοποθετηθεί στη θέση της αντιδημάρχου Οικονομικών.

Ο κ. Πεπόνης συναντήθηκε την Τετάρτη με τον κ. Καραπάνο και απ' όσο δείχνουν τα πράγματα και η ταχύτητα με την οποία κινούνται οι διαδικασίες, στο εν λόγω ζήτημα αναμένονται ραγδαίες και πολύ σοβαρές εξελίξεις, δεδομένου ότι, ο κ. Πεπόνης είναι αποδεδειγμένα ένας καταξιωμένος, αποφασιστικός και αποτελεσματικός δικαστικός λειτουργός.


Διαβάστε επίσης:

Σκάνδαλο με τα χρυσά οικόπεδα στη Γλυφάδα
, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012, 12:47

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012, 16:58