Στις 17 Μαΐου η ολοκλήρωση του διδακτικού έτους

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012, 17:30
Στις 17 Μαΐου η ολοκλήρωση του διδακτικού έτους
Στις 17 Μαΐου λήγει το διδακτικό έτος για τα γυμνάσια, στις 15 Ιουνίου για τα δημοτικά σχολεία, ενώ στα λύκεια τα μαθήματα θα λήξουν επίσης στις 17 Μαΐου. Αυτό περιλαμβάνεται σε εγκύκλιο που αναμένεται να στείλει στα σχολεία το Υπουργείο Παιδείας τις επόμενες ημέρες. Ως γνωστόν, οι πανελλαδικές εξετάσεις αρχίζουν τη Δευτέρα 21 Μαΐου.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, οι πανελλαδικές εξετάσεις των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών επαγγελματικών λυκείων (Επαγγελματικά Λύκεια Ομάδα Α΄) θα αρχίσουν μια ημέρα μετά, την Τρίτη 22 Μαΐου.

Από την άλλη πλευρά, οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών γενικών λυκείων θα ξεκινήσουν στις 7 Ιουνίου για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών επαγγελματικών λυκείων (Ομάδα Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν στις 12 Ιουνίου και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012, 18:04