Στο αυτόφωρο και πάλι οι γονείς της μικρής Μαρίας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016, 08:57
Στο αυτόφωρο και πάλι οι γονείς της μικρής Μαρίας
Στο αυτόφωρο οδηγούνται εκ νέου οι γονείς της Μαρίας, της ανήλικης που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς την Κυριακή του Πάσχα από τον Σκαραμαγκά και εντοπίστηκε μία ημέρα αργότερα στο Χαϊδάρι.

Το κορίτσι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ οι εισαγγελικές αρχές αποδίδουν δόλο στους γονείς της μικρής, η οποία περιπλανήθηκε «μόνη και αβοήθητη» για ώρες.

Τα πρώτα λόγια της μικρής Μαρίας στους ανθρώπους που τη βρήκαν αλλά και στους αστυνομικούς, όπως καταγράφονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, μαρτυρούν την αγωνία αλλά και τον φόβο που βίωσε όλες αυτές τις ώρες, τριγυρνώντας στο δάσος και στους δρόμους, πεινασμένη και ταλαιπωρημένη.

Από τη δικογραφία δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία περί αρπαγής του παιδιού από τρίτους, καθώς, όπως όλα δείχνουν, οι θόρυβοι που υπήρχαν την Κυριακή του Πάσχα στη μάντρα αυτοκινήτων του παππού αλλά και η μουσική που ήταν στη διαπασών ήταν οι λόγοι που οι γονείς δεν αντιλήφθηκαν πότε ακριβώς χάθηκε.

Είναι δε χαρακτηριστικό πως γονείς, παππούς και συνδαιτυμόνες στο τραπέζι δίνουν διαφορετικό χρόνο της εξαφάνισης του παιδιού.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ εδώ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016, 09:04