Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με το οπλοστάσιο που βρέθηκε, κατά την ΕΛ.ΑΣ., σε πορτ-μπαγκάζ αυτοκινήτου στα Εξάρχεια, το οποίο είχε νοικιάσει ένας 35χρονος, γνώριμο πρόσωπο στην αστυνομία, καθώς το 2005 είχε εμπλακεί σε περιστατικό κλοπής ασπίδων των ΜΑΤ.

Ο ιδιοκτήτης της εταιρείας που ενοικίασε το Ι.Χ. στον άνδρα, ο οποίος ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο, δίνει μια διαφορετική εξήγηση. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του μας είπε πως ο 35χρονος είναι πελάτης του εδώ και τρία χρόνια.

Την περασμένη Τετάρτη, ο καταζητούμενος νοίκιασε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και επρόκειτο να το επιστρέψει το Σάββατο, κάτι που ωστόσο τελικά δεν έπραξε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης δεν έδωσε και μεγάλη σημασία, καθώς ο πελάτης του ποτέ δεν είχε δείξει στο παρελθόν σημάδια ασυνέπειας.

Έτσι, λοιπόν, το βράδυ του Σαββάτου κάλεσε τον 35χρονο στο κινητό του, χωρίς όμως ποτέ να λάβει απάντηση.

Τελικά, το πρωί της περασμένης Τρίτης, ο ιδιοκτήτης της εταιρείας δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον υπεύθυνο ιδιωτικού πάρκινγκ επί της οδού Νοταρά στα Εξάρχεια, ο οποίος του είπε πως ένα άτομο έχει αφήσει από το περασμένο Σάββατο αυτοκίνητο που ανήκει στην εταιρεία του και δεν επέστρεψε να το παραλάβει.

Πράγματι, ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. πήγε στο πάρκινγκ, πλήρωσε μάλιστα το ποσό των 45 ευρώ για τη στάθμευση και, όταν πια μετέβη στα γραφεία της εταιρείας του και άνοιξε το πορτ-μπαγκάζ, βρήκε το οπλοστάσιο, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει την αστυνομία και να φθάσει αμέσως στο σημείο η Αντιτρομοκρατική.

Ωστόσο, εδώ τα πράγματα μπερδεύονται, καθώς η επίσημη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ. έκανε λόγο για έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, η οποία ανακάλυψε σε ιδιωτικό πάρκινγκ στα Εξάρχεια το αυτοκίνητο με το οπλοστάσιο που είχε ενοικιαστεί από τον γνωστό αντιεξουσιαστή.

Πρόκειται για μια υπόθεση που γεννά πληθώρα ερωτημάτων, για τα οποία ζητούνται απαντήσεις.

Το ρεπορτάζ για τη χθεσινή έφοδο της ΕΛ.ΑΣ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης