Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Χανίων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος Χανίων
Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διοίκησης και των εργαζομένων του Δήμου Χανίων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, το μεσημέρι, στο Φουαγιέ του Δημοτικού Καταστήματος της Κρητικής πόλης.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, ευχήθηκε στους εργαζομένους για ένα δημιουργικό και παραγωγικό έτος, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, επισημαίνοντας για ακόμη μία φορά ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους, για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε ακόμη ότι παρά τις οικονομικές δυσκολίες, που αντιμετωπίζει η χώρα μας και κατ’ επέκταση η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η Δημοτική Αρχή των Χανίων, θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε προσπάθεια, για την υλοποίηση των στόχων της σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τομείς. Μάλιστα ο κ. Σκουλάκης υπογράμμισε ότι και το νέο έτος θα δοθεί προτεραιότητα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, στην ανάπτυξη και την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Χανίων.

Στους εργαζομένους ευχήθηκαν ακόμη ο Βουλευτής και Δημοτικός Σύμβουλος, Κυριάκος Βιρβιδάκης, οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κ.κ. Γεώργιος Τσαπάκος, Τάσος Βάμβουκας και Νίκος Παπαντωνάκης, καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, Αθηνά Γιαννουλάκη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Χριστίνα Φραγκογιάννη, οι Αντιδήμαρχοι Χανίων, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Γαβριήλ Κουρής, Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι εργαζόμενοι του Δήμου.

Πηγή: apodimoikrites.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014, 18:12