«Έχουν περάσει εννέα ημέρες από την ώρα που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Βόνιτσας – Αμφιλοχίας και ακόμη ο πραγματογνώμονας που έχει οριστεί δεν έχει εξετάσει το αυτοκίνητο και το σημείο που έχασε τη ζωή της η Μαίρη μας. Ό,τι στοιχεία υπήρχαν στο οδόστρωμα σίγουρα μετά από τόσες ημέρες λένε οι ειδικοί θα έχουν εξαφανιστεί ή αλλοιωθεί. Μήπως κάποιος πρέπει να ενδιαφερθεί; Χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή, δεν είναι ένα απλό τροχαίο».

Αυτό είναι το μήνυμα που δημοσιοποίησε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Γιώργος Γεραφέντης, θείος της αδικοχαμένης 29χρονης Μαρίας Γκούμα, που έχασε τη ζωή της, όταν το Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατέληξε στη θαλάσσια περιοχή του Αμβρακικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άτυχη κοπέλα, η οποία εργαζόταν ως φυσιοθεραπεύτρια σε ξενοδοχείο της Λευκάδας, επέστρεφε στο Αγρίνιο, τόπο καταγωγής της, για να δει τους γονείς της, όμως δεν έφτασε ποτέ.

Οι οικείοι της από το βράδυ του Σαββάτου δήλωσαν την εξαφάνισή της, όταν την περασμένη Κυριακή πια έπειτα από έρευνες εντοπίστηκε το όχημά της στη θάλασσα, στη διαδρομή Βόνιτσας – Αμφιλοχίας, κοντά στο Σπαρτό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης