Η ιστορία με τον 73χρονο που πυροβόλησε το σκυλί του μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων στην πόλη των Μοιρών φαίνεται ότι δεν είχε καλό τέλος ούτε για την Ελληνική Αστυνομία που – προς στιγμήν – φαίνεται ότι συνέλαβε τον ηλικιωμένο που στη συνέχεια όμως … κατάφερε να αποδράσει!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο ηλικιωμένος άνδρας αμέσως μετά την αποτρόπαια πράξη του χθες το μεσημέρι, έγινε αντιληπτός από μικρούς και μεγάλους, με αποτέλεσμα να υπάρξει καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών και αμέσως συνελήφθη. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Τμήμα και όταν κλήθηκε από τους αστυνομικούς να παραδώσει την καραμπίνα με την οποία είχε πυροβολήσει το σκυλί εκείνος τους ζήτησε να τον πάνε στο σπίτι του, όπου και την είχε κρύψει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί προκειμένου να κερδίσουν χρόνο, έδειξαν εμπιστοσύνη και δέχτηκαν να μεταφέρουν τον κρατούμενο στο σπίτι για να πάρουν την καραμπίνα και να ολοκληρώσουν τη δικογραφία. Δεν τα υπολόγισαν όμως καλά και έτσι όταν έφτασαν στο σπίτι οι τρεις αστυνομικοί με τον κρατούμενο, εκείνος…. έφυγε από την πίσω πόρτα αφήνοντας τους μέσα στο σπίτι να τον περιμένουν!

Όταν οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί επικράτησε μεγάλη αναστάτωση. Ο 73χρονος άνδρας αναζητείται.

Πηγή: prismanews.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης