Η τροχαία της Θεσσαλονίκης γιορτάζει και φέτος την παραμονή Πρωτοχρονιάς με μια ειδική εκδήλωση προς τιμήν των τροχονόμων.

Επιβραυεύει με αυτόν τον τρόπο τους ρυθμιστές τροχονόμους οι οποίοι σε δύσκολες και αντίξοες καιρικές συνθήκες. συμβάλλουν αποτελεσματικά, ώστε να εξασφαλισθούν ικανοποιητικές συνθήκες κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για αυτό το λόγο στη διασταύρωση μπροστά από τον Λευκό Πύργο έχει στηθεί σήμερα από το πρωί ο ρυθμιστής τροχονόμος, ο οποίος από το γνωστό του «βαρέλι» ρυθμίζει την κυκλοφορία της πόλης.

Εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορείς της πόλης έσπευσαν να προσφέρουν δώρα στον τροχονόμο και στην τροχαία και να ανταλλάξουν ευχές.

Το «παρών» έδωσαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Φώτης Δομζαρίδης, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς, ο δήμαρχος Αμπελόκηπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Αμανατίδης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρος Καλαφάτης καθώς και αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του wepost.gr:

Πηγή: wepost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης