Την πιο ανάλγητη πλευρά της έδειξε χθες η Δ.Ε.Η., προχωρώντας στη διακοπή της ηλεκτροδότησης σε βιοτεχνία στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου, αν και ο λογαριασμός… είχε πληρωθεί!

Συνεργείο της Δ.Ε.Η. διέκοψε την παροχή ρεύματος στην επιχείρηση παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων χθες το πρωί, εξαιτίας ενός λογαριασμού που, αν και έληξε, τελικά πληρώθηκε, έστω και με καθυστέρηση μίας εβδομάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δυσμενής οικονομική κατάσταση, βλέπετε, καθιστά δύσκολο ακόμη και σε επιχειρηματίες να έχουν διαθέσιμα 7.000 ευρώ, όσο δηλαδή το ποσό της οφειλής της επιχείρησης προς τη Δ.Ε.Η.. Πάντως, για εσωτερικούς, προφανώς, λόγους, το σύστημα δεν ενημέρωσε ότι ο λογαριασμός τακτοποιήθηκε και μάλιστα δύο ημέρες πριν φτάσει το συνεργείο της Δ.Ε.Η. στη ΒΙ.ΠΕ..

Παρ’ όλα αυτά, χωρίς καμία προειδοποίηση – ώστε έστω και στο παρά πέντε να αποτραπεί το «λάθος» – η Δ.Ε.Η. έκοψε το ρεύμα, διεκδικώντας ακόμη και το τελευταίο ευρώ, λειτουργώντας ακόμη και σε βάρος των 25 εργαζομένων της επιχείρησης, που αυτές τις ημέρες περιμένουν μισθούς και δώρο Χριστουγέννων…

Πηγή: cretalive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης