Εξαφάνιση - μυστήριο

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 14 Μαΐου 2016, 12:50
Εξαφάνιση - μυστήριο
Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση εξαφάνισης της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου η οποία αναζητείται από τις 21 Απριλίου.

Την ημέρα εκείνη βγήκε από το σπίτι της στην οδό Μικροπούλου στο Νέο Ηράκλειο για τις καθημερινές της υποχρεώσεις και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της.

Οι συγγενείς της φοβούνται ακόμη και για εγκληματική ενέργεια, γιατί τελευταία κυκλοφορούσε η φήμη ότι είχε στην κατοχή της ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

Στο κάθισμα του συνοδηγού ήταν η ζακέτα της αγνοούμενης, ένας φάκελος τραπέζης, γαλλικά περιοδικά και μια τσάντα καταστήματος καλλυντικώνΜάρτυρας που επικοινώνησε χθες με την εκπομπή «Τούνελ» υποστήριξε πως είχε εντοπίσει ένα ίδιο αυτοκίνητο με της αγνοούμενης Ελευθερίας Αγραφιώτου, σε παρκινγκ σούπερ-μάρκετ των Βορείων Προαστίων.

Η πληροφορία που δόθηκε επιβεβαιώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου, όταν ερεύνησαν το σημείο που τους υποδείχτηκε.

Το λευκό Opel Corsa με αριθμό κυκλοφορίας ΙΡΗ 9153 βρισκόταν επιμελώς παρκαρισμένο και κλειδωμένο, στο δεύτερο επίπεδο του υπόγειου πάρκινγκ γνωστού σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι.

Στο κάθισμα του συνοδηγού ήταν η ζακέτα της αγνοούμενης, ένας φάκελος τραπέζης, γαλλικά περιοδικά και μια τσάντα καταστήματος καλλυντικών.

Οι υπάλληλοι υποστήριξαν στους αστυνομικούς πως έβλεπαν το αμάξι παρκαρισμένο στο σημείο από τις 25 Απριλίου, τέσσερις μέρες μετά την μυστηριώδη εξαφάνιση της ιδιοκτήτριας του.

Δυστυχώς το υλικό των επίμαχων ημερομηνιών που είχαν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας του χώρου και που θα μπορούσαν να δώσουν περισσότερα στοιχεία, έχει σβηστεί.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε για εξέταση στα εργαστήρια της Σήμανσης και αναμένεται να ξεκινήσει νέος κύκλος αστυνομικών ερευνών για να αποκαλυφθεί τι κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Αθηναίας, που παραμένει άφαντη.

Υπενθυμίζεται ότι για την εξαφάνισή της έχει ενεργοποιηθεί και η υπηρεσία Silver Alert.

Η κάρτα της αναζήτησής της:
Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 14 Μαΐου 2016, 17:23