Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την ευρύτερη περιοχή του Κάσπακα, αναγκάζει το τοπικό τμήμα Λήμνου του ΔΕΔΔΗΕ να διακόψει την παροχή ρεύματος σε κατοικίες.

Διακοπές πραγματοποιούνται από τις 08.00 έως τις 08.30 και από τις 11.00 έως τις 11.30 στις περιοχές Κάσπακας – Άγιος Ιωάννης – Στρατόπεδο Κάσπακα. Παράλληλα, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σημειώνονται στις κεραίες στον Άγιο Αθανάσιο από τις 08.00 έως τις 11.30 το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, τα συνεργεία θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από την πιο πάνω ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι θα πρέπει να αποφεύγεται κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών, καθώς η επαφή αυτή μπορεί να είναι επικίνδυνη. Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Πηγή: limnosfm100.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης