Το ενδεχόμενο συσχετισμού του εμπρησμού στα βυτιοφόρα οχήματα, του πρατηρίου καυσίμων στην Μάνδρα, με το οργανωμένο έγκλημα, διερευνούν οι αρμόδιες Αρχές.

Αν και δεν βρέθηκαν υπολείμματα εμπρηστικού μηχανισμού εκτιμάται πως η πυρκαγιά ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού από άγνωστους δράστες που περιέλουσαν με εύφλεκτο υγρό τα οχήματα και τους έβαλαν φωτιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πυρκαγιά που ξέσπασε στον υπαίθριο χώρο του πρατηρίου καυσίμων επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών-Θηβών, προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στα βυτιοφόρα, καθώς και σε εγκαταστάσεις του πρατηρίου καυσίμων. Ωστόσο, ευτυχώς τα βυτιοφόρα ήταν κενά φορτίου και η πυρκαγιά δεν προκάλεσε χειρότερες συνέπειες για την ευρύτερη περιοχή.

Επί του παρόντος την διερεύνηση του περιστατικού την έχει αναλάβει η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής και το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, ενδέχεται όμως να εμπλακεί στις έρευνες και η Υποδ/νση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Ο ιδιοκτήτης δεν προκύπτει να έχει απασχολήσει για κάτι τις Αρχές, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζονται τυχόν σχέσεις του με τους γιους του δολοφονημένου Γιάννη Σκαφτούρου, από τους ομογενείς από την Ρωσία μαφιόζους, που είχαν πραγματοποιήσει το περασμένο καλοκαίρι και παρόμοιο χτύπημα σε πρατήριο και φορτηγά ιδιοκτησίας των πρώτων στην περιοχή του Ασπροπύργου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ενδιαφέρον λοιπόν των Αρχών στρέφεται στην πιθανότητα η εμπρηστική όπως όλα δείχνουν επίθεση, να σχετίζεται με τον πόλεμο μεταξύ αντιπάλων συμμοριών στον κόσμο της «Greek Mafia».

Πηγή: ΕΡΤ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης