Βίντεο ντοκουμέντο από τις κινήσεις του 50χρονου δράστη της δολοφονίας στο Μενίδι λίγο πριν την επίθεση σε βάρος της πρώην γυναίκας του έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στο πρώτο βίντεο έχει καταγραφεί ο πρώην σύζυγος να πετά μια σακούλα με μπύρες σε κάδο σκουπιδιών. Ο 50χρονος, σύμφωνα με την έρευνα των αρχών, είχε πιει μπύρες πριν στήσει καρτέρι στην 40χρονη γυναίκα στις 6 το πρωί και της καταφέρει περισσότερες από δέκα μαχαιριές, ενώ το ίδιο έκανε και μετά το φονικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο βίντεο έχει καταγραφεί την ημέρα της δολοφονίας να συναντά την γυναίκα του. Έχουν ένα μικρό διάλογο και στη συνέχεια ο 50χρονος με το κουζινομάχαιρο την κατακρεουργεί με απανωτές μαχαιριές. Οι αστυνομικοί είχαν από πολύ νωρίς καταγεγραμμένες τις κινήσεις του και τον αναζητούσαν ενώ είχαν ειδοποιήσει και τις πύλες εισόδου της χώρας ώστε ο 50χρονος να μην διαφύγει στο εξωτερικό.

Να σημειωθεί πως μετά τη δολοφονία, ο δράστης πήγε σε ξενοδοχείο ενώ έπειτα προσπάθησε να κρυφτεί σε μια οικοδομή όπου εργαζόταν παλαιότερα, καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης