Σπείρα διακίνησης ηρωίνης εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, στην οποία περιλαμβάνονται συνολικά πέντε άτομα, μέλη της σπείρας, μεταξύ των οποίων και ένας 52χρονος Έλληνας, έγκλειστος των φυλακών Αγιάς Λάρισας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Κέρκυρα, συνελήφθησαν τρεις άνδρες ηλικίας 41, 35 και 25 ετών, καθώς και μια 30χρονη γυναίκα.

Κατά την εξέλιξη των ερευνών και σε διαφορετικά χρονικά στάδια εντοπίστηκαν, αρχικά ο 35χρονος και η 30χρονη και στη συνέχεια ο 41χρονος με τον 25χρονο στην κατοχή των οποίων καθώς σε έρευνες στα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.350 ευρώ και ηρωίνη βάρους 102 γραμμαρίων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στα σπίτια των εμπλεκομένων καθώς και σε άλλους χώρους απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• στον 35χρονο και την 30χρονη ηρωίνη βάρους 80 γραμμαρίων περίπου, 24 ναρκωτικά χάπια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, καθώς και το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ.
• στον 41χρονο μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,4 γραμμαρίων καθώς και άλλα αντικείμενα χρήσης και συσκευασίας ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον κατασχέθηκαν πέντε κινητά τηλέφωνα καθώς και δύο αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών.

Οι έρευνες πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή, αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Κέρκυρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης