Ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες στη Στερεά Ελλάδα, στο πλαίσιο των δράσεων της ΕΛ.ΑΣ. για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας. Σε αυτή συμμετείχαν 137 αστυνομικοί, ενώ για τις ανάγκες της διατέθηκαν 31 οχήματα και μοτοσικλέτες.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ελέγχθηκαν 500 άτομα, εκ των οποίων τα 417 είναι Έλληνες και τα 83 άλλων εθνικοτήτων. Επίσης, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 145 οχήματα και δίκυκλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προσήχθησαν 114 άτομα (82 Έλληνες και 32 αλλοδαποί) και συνελήφθησαν 16. Συνολικά εντοπίστηκαν 90 παραβάσεις.

Αναλυτικά, συνελήφθησαν: ένας Ρομά για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ένας για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά, ένας για παράβαση του νόμου για τα όπλα, ένας για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά και του νόμου περί διαμονής στη χώρα, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση, τρία άτομα για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις, πέντε για παραμονή στη χώρα χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα, εις βάρος των οποίων θα κινηθεί διοικητική διαδικασία επιστροφής στη χώρα καταγωγής τους, τρία για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ένα για υγειονομικές παραβάσεις.

Ταυτόχρονα κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, ένα κυνηγετικό όπλο και μία δίκυκλη μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης