Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο της 38χρονης φωτογράφου στην Καβάλα. Η Μιχαέλα Μιρέα από τη Ρουμανία ανασύρθηκε πνιγμένη από τη θαλάσσια περιοχή της Κεραμωτής το πρωί της περασμένης Δευτέρας 17 Ιανουαρίου.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων κοριτσιών, ήρθε στην Ελλάδα τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου για ένα ταξίδι αναψυχής και θα επέστρεφε στην πατρίδα της τρεις ημέρες αργότερα. Το ταξίδι της μετά την υπογραφή του διαζυγίου της, κατέληξε σε τραγωδία. Η 38χρονη δεν επέστρεψε ποτέ πίσω στην πατρίδα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μιχαέλα είχε στείλει ένα μήνυμα στη μητέρα της την ημέρα που έφτασε στη Θεσσαλονίκη, αναφέροντας: «Είμαι καλά, μην ανησυχήσετε, ακόμη κι εάν δεν απαντώ για λίγο. Θα επιστρέψω την Πέμπτη». Το ίδιο μήνυμα έλαβε και ο πρώην σύζυγός της μία ημέρα μετά.

Σύμφωνα με το συγγενικό της περιβάλλον, όταν έφτασε στη Θεσσαλονίκη, πήρε ένα ταξί από το αεροδρόμιο και ο οδηγός την άφησε λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω. Εκείνη ζήτησε το κινητό του και την επόμενη μέρα του τηλεφώνησε για να τη μεταφέρει στην Καβάλα, καθώς ήθελε να πάρει από εκεί το πλοίο για Θάσο. Στο νησί θα επισκεπτόταν μία φιλική της οικογένεια.

Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ” η 38χρονη φωτογράφος φέρεται να μπήκε σε ένα κλειστό ξενοδοχείο της Κεραμωτής το βράδυ της 12ης Ιανουαρίου, όπου παρέμεινε μόλις μόλις λεπτά. Ο ιδιοκτήτης βρήκε σε ένα δωμάτιο το κινητό της τηλέφωνο, ένα μικρό τσαντάκι, τα παπούτσια της και ένα μπουφάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτοικοι την είδαν να περιπλανιέται στην περιοχή σαν χαμένη και αρνήθηκε τη βοήθεια που της προσέφεραν. Όπως είπαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, που διενήργησε την νεκροψία – νεκροτομή, ο θάνατός της φωτογράφου επήλθε από πνιγμό δύο με τρεις ημέρες νωρίτερα από τον εντοπισμό της, ενώ δεν είχε προθανάτιες κακώσεις. Αναμένονται τα αποτελέσματα ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων για να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

Πηγή: anikolouli.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης