Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση ασέλγειας του 65χρονου εις βάρος 17χρονης, η οποία συγκλονίζει το πανελλήνιο. Από την πλευρά του ο ηλικιωμένος από το Αγρίνιο, υποστηρίζει ότι: «Δε βίασα την ανήλικη», ο οποίος φέρεται να προσέγγισε τη 17χρονη από την Κέρκυρα μέσω facebook και στη συνέχεια να ασέλγησε σε βάρος της. Η μητέρα της σε δηλώσεις στο STAR ξεσπά και δίνει άλλη εκδοχή: «Η …. μου παραδέχθηκε ότι ασελγούσε πάνω της».

Αυτό ισχυρίζεται η 17χρονη από την Κέρκυρα. Το νεαρό κορίτσι αποκάλυψε στη μητέρα της όταν γύρισε σπίτι, ότι οι ώρες με τον 65χρονο δεν ήταν και τόσο αθώες. Ο ίδιος μέσω του δικηγόρου του αρνείται τα πάντα.

«Αρνείται ότι ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 17χρονης. Όπως μου είπε ο κατηγορούμενος τραγουδά υπέροχα και ήθελε  να τη συστήσει σε επιχειρηματίες. Το κοινό ενδιαφέρον ήταν η εξέλιξη σε σχέση με τη μουσική και το τραγούδι. Ζήταγε τη βοήθεια του εντολέα μου» λέει ο Βασίλης Νουλέζας, δικηγόρος του 65χρονου.

Πατέρας τριών παιδιών

Ο κατηγορούμενος, πατέρας 3 παιδιών ,  υποστηρίζει ότι ήθελε να βοηθήσει την ανήλικη να πραγματοποιήσει το όνειρό της, αλλά ουδέποτε την προσκάλεσε στο σπίτι του.

«Του τηλεφώνησε μέσα από το ΚΤΕΛ Κέρκυρας και του ανακοίνωσε στις 3 μ.μ ότι θα βρίσκεται κοντά στη Γέφυρα του Ρίου Αντιρρίου, εξαναγκάζεται ο εντολέας μου να την παραλάβει» υποστηρίζει ο δικηγόρος.

Έστελνε χρήματα με το ΚΤΕΛ

«Όχι όχι , δεν είναι έτσι τα πράγματα. Της είχε πιπιλήσει το κεφάλι από μέρες. Αυτός της έστειλε χρήματα με το ΚΤΕΛ και με το που πήγε η …το Σάββατο το μεσημέρι στο ΚΤΕΛ , ζήτησε τον φάκελο με το όνομά του και πήρε τα χρήματα και έβγαλε εισιτήριο και σταμάτησε στο Ρίο και την περίμενε αυτός και την πήρε» λέει η μητέρα της ανήλικης.

Γύρω από την υπόθεση επικρατεί ένα μυστήριο. Την απάντηση στο τι πραγματικά συνέβη θα τη δώσει η Δικαιοσύνη. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Σάββατο στον ανακριτή Αγρινίου.