«Συγνώμη» ζήτησε ο αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας για τη δήλωσή του σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τις ελάχιστες ποινές του δράστη που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση αυτή εξετάζεται από την ΕΛΑΣ και έχει διαταχθεί έρευνα για το εάν σε αυτά που είπε υπάρχει ποινική ευθύνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μπαλάσκας, μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Σαφώς και ζητώ δημόσια συγγνώμη, καθώς δεν είπα αυτό που μου καταλογίζεται».

Ο ίδιος εξήγησε ότι με τη δήλωσή του εννοούσε ότι οι ποινές είναι ελάχιστες, ακόμα και για αυτούς που δολοφονούν και στη συνέχεια καλούν αμέσως την αστυνομία και το παραδέχονται, ενώ δεν θα έπρεπε να είναι.

«Στη συγκεκριμένη δήλωση ατυχώς είπα ότι ο δράστης είναι βλάκας, διότι πίστεψε ότι μπορεί να ξεγελάσει τις αρχές. Μέσα σε 2-3 ώρες προσπάθησε να ξεγελάσει την αστυνομία. Οι ποινές είναι ελάχιστες και εμείς οι μάχιμοι αστυνομικοί έχουμε πρόβλημα να πιάνουμε και να ξαναπιάνουμε τους δράστες», διευκρίνισε. Και συμπλήρωσε ότι: «Κάποιοι παρεξήγησαν και παρερμήνευσαν τη δήλωσή μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης