Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται σήμερα, Κυριακή, στο νότιο τμήμα της χώρας με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ) να προβλέπει τοπικές βροχές πάνω από το Αιγαίο και χιονοπτώσεις στα ορεινά των νησιών.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από -8 έως 6 βαθμούς Κελσίου, στη Δυτική Ελλάδα από -2 έως 11 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από -2 έως 7 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 11 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στο βορειοδυτικό Αιγαίο ισχυροί ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις οι οποίες το βράδυ θα πυκνώσουν στα βόρεια αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου. Σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στον Σαρωνικό και τον Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια και πολύ κρύο θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 4 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης