Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στο Παλαιό Ψυχικό, εντοπίστηκε την Παρασκευή ο 34χρονος ηθοποιός Στράτος Βαλσαμίδης, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί εδώ και μία εβδομάδα. Οι συνθήκες που ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή προκαλούν πολλά ερωτηματικά, καθώς το αυτοκίνητο βρέθηκε σε δρόμο που είχε κίνηση. Κι αυτό καθιστά σχεδόν αδύνατο να βρισκόταν εκεί νεκρός, επί μία εβδομάδα χωρίς να το αντιληφθεί κανείς.

Για την εξαφάνιση του 34χρονου ηθοποιού, μάλιστα, είχε εκδοθεί Silver Alert, καθώς είχε κριθεί ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο – φόβοι που επαληθεύτηκαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha τα αίτια του θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστα, αφού ο ιατροδικαστής δεν έχει καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα και αναμένονται ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την υπόθεση της εξαφάνισης του Στράτου Βαλσαμίδη ερευνούσε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», της Αγγελικής Νικολούλη έπειτα από σχετική έκκληση της οικογένειας του άτυχου νεαρού ενώ η εκπομπή το βράδυ της Παρασκευής θα παρουσιάσει και νέα στοιχεία για τον 34χρονο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης